Wilco & Amanda in the USA

Fabulous Las Vegas!

Hallo daar,

Hier weer een berichtje van ons uit het nog altijd erg hete Las Vegas!

Vanochtend zijn we heerlijk bijgeslapen en werden rond 9 uur wakker. We besloten om vandaag achteraan op de Strip te beginnen en dan langs de hotels terug richting ons hotel te gaan. Langs de hotels rijdt een bus die bij de hotels stopt dus daar hebben we een kaartje van gekocht. Het is anders niet aan te lopen.

Het is altijd erg druk met verkeer op de Strip dus het duurde even voordat we er waren maar al gauw waren we bij het eerste hotel Sahara. Erg mooi en helemaal in Marokkaanse stijl. Even rondgekeken en toen de bus genomen naar het volgende hotel, Circus Circus.
Eerst hebben we even ontbeten want hadden ondertussen wel erg honger. Circus Circus is van binnen net als een circus (zoals de naam al zegt

Wink
). Toen we er waren, begon er net een echte show. Er kwam eerst een clown en later een jongleur, die zelfs op stelten aan het jongleren was! Ook was er binnen een soort kermis. Zoveel te zien!

Weer de bus genomen naar het volgende hotel, dit keer naar de Venetian, een groot hotel helemaal in stijl van Italië. Ook weer erg mooi om te zien. Er waren binnen veel winkeltjes en op het plafond was de lucht geschilderd zodat het leek alsof je buiten liep.
Daar tegenover zat Treasure Island, wat weer in stijl was van piraten. Ook weer van alles te zien!

Hierna nog wat rondgeslenterd, het was ondertussen alweer 40 graden. We gingen echt uit als we buiten liepen. Omdat het al smiddags was, besloten we even terug te gaan naar het hotel.

Eind van de middag zijn we weer op pad gegaan. Nu de andere kant op, richting Luxor en Excalibur. Excalibur ligt naast ons hotel en ertussen ligt een loopband dus we hoefden geen stap te zetten.
Het hotel is helemaal in de stijl van ridders en tovenaars. Hier was een groot buffet dus we hebben hier wat gegeten. Er was echt van alles te eten! Een paar rijen vol met allerlei eten.
Groenten, salades, fruit, vlees, aardappels of friet, chinees, mexicaans, allerlei desserts, vreselijk veel! Na het eten zaten we dan ook prop- en propvol!
Na het eten gingen we weer met de loopband naar hotel Luxor, dit hotel is in de stijl van Egytpe. Ook weer erg mooi om te zien en natuurlijk hebben we weer even gegokt maar helaas...

Frown

Nadat we weer even bij het MGM Grand waren geweest, namen we de bus naar het Bellagio. Dit is een van de mooiste hotels hier op de Strip. En het is erg bekend omdat er savonds voor het hotel een grote fonteinshow wordt gehouden en die wilden we graag zien.
Wauw, wat een onwijs mooi hotel was het van binnen zeg! Heel sjiek. Binnen in de lobby was er mooie kunst te zien van bloemen. Na nog naar wat winkeltjes hebben gezien, zijn we naar buiten gegaan want de show zou zo beginnen. Het duurt maar een paar minuten dus het is ook zo weer voorbij. We moesten 10 minuutjes wachten en toen stond het ook helemaal vol met mensen langs de kant van de vijver. Ineens begon de muziek te spelen en kwamen de fonteinen. Zo mooi om te zien! Het water kwam heel erg hoog en in allemaal figuren.

Laughing

Hierna weer terug gelopen naar ons hotel langs de vele winkeltjes. Ook gingen we nog even naar binnen bij Planet Hollywood. Maar hier zijn we maar snel weer uit gegaan want Wilco was telkens afgeleid door de halfnaakte danseressen die stonden te dansen op de tafels.

Wink

We hebben nog gekeken bij de coca cola winkel en nog een x bij de M&M winkel. Daar waren we nog niet boven geweest dus we gingen nu naar boven. Aan het eind van de winkel stonden grote kokers met allerlei kleuren en soorten M&M's erin! Roze, witte, paarse, groene, blauwe, oranje, gele, zwarte en ga zo maar door! Je kon daar zelf van scheppen dus hebben maar een zakje meegenomen
Cool
Daarna naar ons hotel gegaan en nog even wat gegokt.

Las Vegas is alweer bijna voorbij voor ons. We vonden het helemaal super om alles te zien. Het is overal zo groot en erg druk, vooral 's avonds. En overdag is het ook erg heet, eigenlijk te heet om lang te lopen. Gelukkig is er overal airco, anders zou je helemaal uit gaan.
Het lijkt misschien of we veel gegokt hebben maar het was telkens maar voor een dollar op een 1 cent machine dus daar kan je lang mee doen. In totaal hebben we denk voor 10 dollar gegokt en helaas niks gewonnen.. Dus we komen gewoon over een week naar huis..

Wink

Het was super om hier te zijn maar we vinden het ook leuk om weer verder te gaan. Morgen gaan we naar Los Angeles. Santa Monica om precies te zijn dus lekker bij het strand.
We hopen er een beetje op tijd te zijn zodat we nog een middagje naar het strand kunnen gaan. Maar het is nog wel een uur of 4 rijden. Het is de laatste lange rijdag. De volgende dagen zullen we maximaal 150 km per dag rijden (na 2 dagen Los Angeles dan) totdat we in San Francisco zijn volgende week. Nog een week te gaan!

We zagen net op ons favoriete net, the Weather Channel, dat het in Los Angeles een stuk minder warm is dan hier. Hier is het morgen 104 graden (40 graden) en in Los Angeles 76 graden (25 graden). Toch wat lekkerder dan dat warme weer. We zien het wel hoe het daar zal zijn. Morgen weer verslag!

Groetjes van ons!

marieke

Wat onwijs leuk om dat zo te zien, geweldig.

ben inderdaad wel erg benieuw hoe het in los angeles inverband met michael jackson.
Daar zal je denk ik wel wat van merken

veel plezier

Pa en Ma

Zo we hebben nu weer even de tijd om jullie verhalen
te lezen!!!!!
Ik zie jullie al rijden door die grote drukke stad!!!!
Veel gezien en dat hotel lijkt mij onwijs
leuk om mee te maken.
Geniet van alles en tot gauw!!!!
Dikke knuffie Pa en Ma xxxx