We zijn er!!
Na een lange vlucht en taxi rit zijn we eindelijk aangekomen in ons hotel in Chicago!

Vanochtend om half 8 waren we op Schiphol om in te checken. Gelukkig ging dat allemaalvrij snel omdat we van te voren via internet hadden ingecheckd. Na een bakkie gedaan te hebben, zijn we door de douane gegaan wantom 9 uur moesten we bij het vliegtuig zijn om te boarden. Eer dat dat gebeurde, was hethalf 10.
We zouden precies om half 11 de lucht in gaan maar omdat er maar 1startbaan in gebruik was op Schiphol, moesten we nog een half uur wachten. Maar toen gingen we eindelijk de lucht in!
De vlucht zelf was eigenlijk super. De tijd ging heel snel voorbij! Scheelt ook wel dat we om de twee uur weer wat te eten kregen haha..

De hele vlucht was het bewolkt, alleen boven Groenland waren de wolken weg en konden we wat zien!
Om 12 uur (plaatselijke tijd) kwamen we toch nog precies op tijd aan. Omdat we bij de in/uitgang zaten, waren we als eerste het vliegtuig uit. Bij de douane moesten we even wachten maar verder ging alles vrij snel. Voordat we het wisten, stonden we buiten.
Met een shuttlebus werden we naar ons hotel gebracht. Erheen hadden we alleen wel wat file. Ondertussen hebben we al wat van Chicago gezien omdat we nog meer mensen weg moesten brengen naar hun hotel.
We zijn nu net ingecheckt (het is hier nu bijna half 5) en gaan zo lekker wat eten want hebben vreseljike honger! Er is hier ook een groot festival, het Chicago Blues Festival en daar gaan we zo ook nog even kijken.
Het weer is hier trouwens niet erg bijzonder. Het is bewolkt en rond de 15 graden. Morgen wordt het hopelijk beter!
Tot gauw!
Groetjes van ons
He daar in de USA,
Leuk om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen.
Geniet ervan en wij kijken uit naar de volgende berichten en foto's
groet Jordi, Thea en Kevin
Hey luitjes,
Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Het regent hier nu ook pijpestelen.
Mooie fotos van het vliegen!!
Geniet ervan.
Dikke knuffel van Naomi en Rick
hallo
bedankt voor de foto wilco
maar ik heb net bij peugeot een trailer besteld
geniet van jullie mooie reis en deze week sturen
wij nog even snel een berichtje
gaat hier niet erg makelijk
groetjes pa en ma
Hey luitjes,
Wat beleven jullie veel zeg!! We vinden het onwijs gaaf om de verhalen te lezen, want zo blijven we op de hoogte!! Hier is het nu ook lekker weer......een graad of 18. Volgende week wordt het 25 graden, dus het mooie weer komt eraan.
Veel plezier nog.
Dikke knuf van ons