Wilco & Amanda in the USA

Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive en het strand

Waren we toch bijna in slaap gevallen en nog vergeten ons verhaal op de site te zetten! We zijn weer aardig moe na een lekkere dag hier.

Rond 8 uur werden we wakker. Bij het ontbijt in het hotel was het erg druk dus we besloten om zelf maar ergens te ontbijten.
We reden naar Hollywood Boulevard, ongeveer een half uur rijden vanuit Santa Monica. Al snel zagen we de beroemde letters tegen de berg aan maar die zouden we later beter gaan bekijken.

Op Hollywood Boulevard hebben wij onze auto geparkeerd (duur!) en we stonden gelijk op de beroemde Walk of Fame. De straat met alle sterren op de grond! Eerst bij een soort Starbucks ontbeten en daarna waren we er klaar voor.
Ook is daar het Kodak Theater waar elk jaar de oscars worden uitgereikt. Er waren allemaal winkels bij, erg leuk om te kijken. Verder veel beroemde sterren gezien!Op de grond dan, niet in het echt natuurlijk

Wink

Er stonden ook veel wagens van tv-stations, het stond er vol van. Sommige waren live verslag aan het doen. Want bij de ster van Michael Jackson was het natuurlijk een drukte van belang.
Er stonden dranghekken en een hele rij om er langs te lopen. Natuurlijk gedaan, het lag er vol met bloemen, foto's en tekeningen. Best indrukwekkend, wat veel! En natuurlijk bij alle winkels stond alles wat maar te maken had met Michael Jackson vooraan. Op straat werden shirts verkocht, het was een gouden handel.

Ook bij de ster van Farrah Fawcett (de ster uit Charlie's Angels die dezelfde dag als Michael Jackson overleed) was het druk. Ook hier veel bloemen, kaarsen en tekeningen op de ster. Maar niet zoveel als bij Michael.

We kwamen langs Ripley's Believe it or not museum. Ripley is een man die vroeger journalist was (hij leeft nu niet meer). Hij reisde de hele wereld over om de meest rare dingen te zien. Veel dingen zijn nu tentoongestelt in het museum. Grappig om te zien.

Hierna auto weer ingestapt om dichter bij de Hollywood letters te komen. Onze Tomtom herkende het ook en daar hadden we het op ingetoetst. Helemaal super want we kwamen op een weg waar we er goed uitzicht op hadden. Eindelijk de beroemde letters van dichtbij gezien! De letters staan op een berg en we zijn ook een stuk die berg op gegaan. Daar door allerlei straatjes gereden, soms was het er erg stijl!

Al gauw zaten we ineens in Beverly Hills. Wat een mooie straten daar! Mooie lanen met megahoge palmbomen en langs supergrote huizen. Echt zo gaaf! En natuurlijk over Rodeo Drive, de dure winkelstraat. De winkels waren dicht want het is natuurlijk zondag. Niet dat we anders waren wezen shoppen, iets boven ons budget denk

Cool

Over Sunst Boulevard zijn we richting ons hotel weer gereden.

Na een tijdje rondgereden te hebben, zijn we weer terug gegaan naar ons hotel. Het was ondertussen weer lekker warm, ongeveer 25 graden. Precies genoeg met een lekker briesje.
Het plan was om 's middags naar het strand te gaan maar meer mensen hadden dat plan. Grote files richting het strand.
Vlakbij het strand lag Main Street en daar konden we wel parkeren. Het was een leuke straat met kleine boetiekjes, cafeetjes, veel mensen en om de paar meter bandjes die live optraden. Wat een gezelligheid zeg!
Hier vandaan was het niet ver lopen naar het strand maar het was ondertussen eind van middag en te koud om nog op het strand te gaan liggen. We hebben een eindje langs de branding gelopen en hebben daarna nog wat gedronken op het strand.

Net weer gegeten en we waren (zijn) weer zo moe na het vele lopen deze dag dat we weer niet al te laat op bed lagen. Morgen gaan we naar Santa Barbara, langs de beroemde Highway 1. Dit is een weg die langs de zee gaat helemaal naar boven naar San Francisco, waar wij ook heen gaan. Morgen doen we het eerste stukje, een stuk van 150 kilometer, onder andere langs Malibu. We hebben er zin in!

Jullie weer goedemorgen, wij gaan lekker slapen.
Tot gauw!

Groetjes van ons

Bets

Hoi , mooie verhalen, Lees ze met
veel plezier, Geniet er van.
Groeten van ons.

Rein & Maris

Hebben jullie bericht weer gelezen. Echt leuk om dit zo te kunnen volgen. Vooral omdat jullie dan zoveel zien en meemaken. Het is natuurlijk ook een raar idee om foto's te hebben van de bloemenzee om het verlies van MJ. Maar jullie hebben het wel van dichtbij gezien. Dat kan niet elke nederlander zeggen

Nou geniet nog even zo van de laatste dagen. Het gaat nu denk wel heel erg hard.

Gr van uit een zonnig Westland

cor en joke

hallo wilco en amanda,wij zijn net terug van een korte vakantie en zijn er eens lekker voor gaan zitten.
wat een verhalen en wat een foto's!!! schitterend!!!
en dan de informatie,waar haal je het vandaan. ongelooflijk. wat goud en gaaf om mee te maken.
alles groots en super. nog een paar mooie dagen en maak ook een paar foto's van een gave bike.
groeten joke en cor uit maassluis.